May 26, 2006

“TrainingCamp - Training la inaltime”

“TrainingCamp - Training la inaltime”, nu doar un serviciu sau un produs, ci o experienta unica.

“TrainingCamp - Training la inaltime” este un program de educatie nonformala, la prima editie, destinat dezvoltarii profesionale si personale a tinerilor intre 18-26 ani, din Romania si Republica Moldova.

Acest program va avea loc in Muntii Parang, la cota 1600-1700, ceea ce face ca, atat calitatea programului, cat si locul desfasurarii in sine, de o frumusete exceptionala, sa fie la inaltime.

Programul “TrainingCamp - Training la inaltime”, se va desfasura in perioada 25 iunie - 25 septembrie, fiind structurat pe module a cate 6 zile, module cu diferite teme.

Prin TrainingCamp, tinerii aflati in formare au posibilitatea de a avea acces la o experienta diferita de tot ce au incercat pana acum, bazata pe imbinarea dintre educatia nonformala, concentrata pe nevoile individuale ale participantilor, distractie si comunicare, totul avand loc intr-un mediu dinamic, in care tinerii isi creaza premisele dezvoltarii ulterioare, deschizandu-si orizonturile.

MODULE (locurile sunt limitate, taxa de participare este pentru un singur modul):
1. MANAGEMENT SI DEZVOLTARE PERSONALA
Perioade: 26 iunie - 1 iulie | 26 iulie - 31 iulie | 25 august - 30 august
2. ARTA DE A LUCRA CU OAMENII
Perioade: 2 iulie - 7 iulie | 1 august - 6 august | 31 august - 5 septembrie
3. PRIMII PASI PENTRU A DEVENI TRAINER
Perioade: 8 iulie - 13 iulie | 7 august - 12 august | 6 septembrie - 11 septembrie
4. INTRE LIDER SI MANAGER
Perioade: 14 iulie - 19 iulie | 13 august - 18 august | 12 septembrie - 17 septembrie
5. SUCCESUL CERE ANTRENAMENT
Perioade: 20 iulie - 25 iulie | 19 august - 24 august | 18 septembrie - 23 septembrie

Taxa de participare pentru un modul este de 4.999.000 ROL in cazul in care aceasta se achita integral, sau 5.499.000 ROL in cazul in care doresti sa achiti taxa de participare in doua rate. In cazul in care doresti sa participi la mai multe module, exista o reducere de 10% pentru al doilea modul ales, respectiv 20% pentru al
treilea modul.

Taxa de participare acopera ABSOLUT toate cheltuielile, incepand cu transportul din Petrosani la locul desfasurarii programului, cota 1600-1700, pana la intoarcerea in oras, la sfarsitul modulului. (Detalii pe site in sectiunea “Proiectul” la “Preturi - promotii”, respectiv “Pretul acopera”)

Selectia se face dupa regula "primul venit, primul servit", deoarece consideram ca orice tanar dispus sa plateasca taxa de participare are atitudinea si valorile necesare participarii la acest program. Locurile sunt limitate.

Prin structura si amploarea sa, “TrainingCamp - Training la inaltime” este cel mai mare program de acest gen, destinat tinerilor.

Pentru a afla mai multe despre “TrainingCamp - Training la inaltime”: conditii de participare, cazare, preturi, ce acopera pretul, module, pentru inscriere la unul sau mai multe module, etc., te rog sa intri pe site-ul proiectului - www.trainingcamp.ro -

Pentru informatii si inscrieri iti stam la dispozitie cu:
Site: www.trainingcamp.ro | E-mail: contact@trainingcamp.ro | Tel.: 0722.310.275; 0749.895.404

[sursa studenti_marketing]