Dec 15, 2008

CONCURS: "Uniunea Europeana si cetatenia" [DL: 27 feb]

Uniunea Europeana si cetatenia - concurs organizat de Comisia Europeana

Tinerii de 16 ani si peste, in special cei care urmeaza studii de arta si grafica, care traiesc intr-un stat membru al Uniunii Europene sau au cetatenia unui stat membru UE, sunt invitati sa creeze o banda desenata de o pagina, fara cuvinte, care sa ilustreze conceptul de cetatenie in Uniunea Europeana. Scopul acestui concurs este de a permite tuturor acestor tineri sa-si descrie propria experienta de viata cetateneasca in Uniunea Europeana.

O selectie initiala va avea loc la nivel national, in fiecare tara. La nivel european, cei 27 de castigatori ai premiilor nationale vor fi invitati la Bruxelles, intre 9 si 11 mai 2009, urmand ca dintre acestia sa fie selectati cei trei castigatori ai premiilor europene.

Benzile desenate trebuie trimise coordonatorilor nationali pana cel tarziu vineri, 27 februarie 2009. Informatii detaliate sunt disponibile pe site-ul concursului:
http://www.eurocart oon.eu

In Romania, coordonarea competitiei la nivel national va fi asigurata de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti, in colaborare, pe probleme de ogistica, cu:
Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului
Mihail Carp
Strada Pericle Gheorghiu nr. 15, Sector 5, Bucuresti
ROMANIA
Tel: 021.336.63.54
Fax: 021.335.07.59
e-mail: romania@eurocartoon .eu


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.