Apr 14, 2010

WATUMI Festival & Fringe 2010, Brasov [DL: 30 apr]

VINO SI EXPRIMA-TE LA WATUMI FESTIVAL & FRINGE!

Cu multa bucurie te invitam la cea de-a doua editie a Watumi Festival & Fringe. Fie ca esti muzician, artist plastic, actor, dansator, fotograf, desenator, designer sau regizor de film ai sansa, si in aceasta vara, sa fii vazut si apreciat. Fie ca esti debutant sau consacrat, Watumi Festival & Fringe reprezinta o oportunitate prin care poti sa-ti faci cunoscut mesajul. Pentru ca noi ti-am pregatit un spatiu de expunere, un loc in care produsul creativitatii tale este apreciat si promovat.

Watumi Festival & Fringe este primul festival care a introdus anul trecut notiunea de Fringe in Romania si care promoveaza toate formele de manifestare artistica. Inainte de a fi orice altceva, Fringe este o stare de spirit. La inceput a fost indrazneala teribila a opt trupe de actori, care au schimbat regulile jocului la celebrul si elitistul Festival International de Teatru de la Edinburgh, urcand pe scena fara sa fi fost invitate. Asta s-a intamplat in 1947. Atunci s-a nascut conceptul de
festival Fringe, adica un festival deschis, care permite oricarui artist sa se exprime. Prin Watumi Festival & Fringe dorim sa cream o platforma cat mai flexibila de interactiune a publicului larg cu arta.

Brasov este orasul care va gazdui si a doua editie a Watumi Festival & Fringe. Pentru ca o cura de arta autentica merge intodeauna bine cu o gura de aer curat in mijlocul verii. Programat in prima jumatate a lunii iulie Watumi are ca obiectiv transformarea spatiului public intr-o imensa scena artistica acoperind urmatoarele sectiuni:
- Teatru si Teatru de strada (desfasurat atat in locatii clasice, cat si in locuri neconventionale sau spatii deschise)
- Muzica
- Film (scurt metraj, documentar si animatie)
- Arte vizuale (pictura, fotografie, instalatii, ilustratie, banda desenata etc)
- Arta urbana
- Design de obiect & Handmade
- Arta pentru copii

Pe langa spectacole si expozitii ce pot fi inscrise in categoriile listate mai sus, asteptam propuneri pentru ateliere artistice si activitati interactive, pentru petrecerile "Watumi Nights" si pentru Parada artistilor desfasurata in prima zi a evenimentului. Organizatorul festivalului, Asociatia pentru Sustinerea si Promovarea Artistilor (ASPA) te asteapta sa vii cu tot curajul si libertatea ta de exprimare.

Locul tau e printre noi, alaturi de alti artisti din Romania si din alte tari. Intra pe www.watumi.ro si inscrie-te in sectiunea Fringe pana la 30 aprilie 2010!

Mai multe informatii gasesti pe http://www.watumi.ro

Watumi Festival & Fringe este un eveniment anual care se inscrie in circuitul international al festivalurilor de Fringe, dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Edinburgh (Scotia), Adelaide (Australia), Avignon (Franta) si Dublin (Irlanda).

Te asteptam cu drag!
Asociatia pentru Sustinerea si Promovarea Artistilor

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner