Mar 21, 2007

BURSE: Stagii management cultural prin Fundatia Robert Bosch

Fundatia Robert Bosch ofera stagii de calificare in domeniul managementului cultural

Fundatia Robert Bosch invita 12 absolventi ai institutiilor de invatamant superior din tari ale Europei Centrale si de Est la un stagiu de un an in Germania, in domeniul managementului cultural. Incepand cu luna octombrie 2007, rolul stagiarilor va fi prezentarea diversitatii culturale din Europa Centrala si de Est, in special promovarea tinerilor artisti din propria tara, prin intermediul unor proiecte inovatoare.

Stagiarii vor fi incadrati in institutii culturale din Germania (cu exceptia Berlinului), care dispun de contacte internationale in domeniul artei si culturii si
sunt nteresate in dezvoltarea relatiilor cu Europa Centrala si de Est. In cadrul acestui program stagiarii vor urma module de curs in planificarea proiectelor culturale, lucrul in echipa, colectare de fonduri, relatii cu presa si marketing cultural. Managerii culturali devin bursieri ai Fundatiei Robert Bosch si primesc lunar, timp de un an, o bursa in valoare de 900 Euro.

Data limita pentru inscriere online este: 10 aprilie 2007

Informatii suplimentare:
http://www.moe- kulturmanager. de/

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.