Mar 28, 2007

CfA: Intalnire Europeana de Tineret, Berlin, 24-29 iunie, 2007

Incheierea mandatului Presedintiei Germaniei la Consiliul European va fi marcata prin organizarea unei intalniri europene a tinerilor (European Youth Meeting), la care sunt invitati sa participe tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Peste 300 de participanti vor discuta pe marginea temei: 'Viitorul nostru este in Europa: oportunitati pentru tineri de a invata, munci si trai in Europa'.

Grupuri de tineri sau tineri individual isi vor prezenta proiectele artistice create pe aceasta tema, folosind ca mijloc de exprimare artistica muzica, dansul, artele plastice, fotografia, video etc.

Data limita pentru trimiterea formularelor catre Ambasada Germaniei din Bucuresti este: 10 aprilie 2007

Selectia participantilor va fi efectuata de catre Ambasada Germaniei si/sau institutiile partenere, alegand si propunand un numar de 5 proiecte, ce se vor desfasura in Berlin, in perioada 24-29 iunie 2007. Proiectele selectate de catre juriul din Germania vor fi prezentate in cursul intalnirii tinerilor.

Informatii suplimentare despre acest eveniment si formularul de inscriere pot fi accesate la adresa de mai jos:
http://www.europaei sches-jugendtref fen2007.eu/

Site-ul Ambasadei Germania la Bucuresti:
http://www.bukarest .diplo.de/ Vertretung/ bukarest/ ro/Startseite. html

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.