May 20, 2016

Tabara Internationala ENGLISH IS FUN...TASTIC!!! de la Gura Humorului 2016

Dragi Prieteni,

  Tabara Internationala ENGLISH IS FUN...TASTIC!!! va invita in INIMA BUCOVINEI. Daca aveti intre 7 si 18 ani, va asteptam  impreuna cu profesorii si prietenii vostri intr-o tabara FUN...tastica departe de agitatia si zgomotul oraselor aglomerate, unde va veti distra alaturi de PROFESORI / STUDENTI din MAREA BRITANIE.

  V-am pregatit o noua aventura pe meleagurile bucovinene, care va vor invalui prin traditii, istorie si peisaje mirifice, in localitatea VORONET, la 2 km de orasul GURA HUMORULUI. Tabara se va desfasura in inima Bucovinei, in Complexul format dinPENSIUNILE DE 4 STELE: CASA ELENA, ROUA VORONETULUI si DOR DE VORONET, care dispun de camere care sunt dotate cu 2-4 paturi, baie, caldura si apa calda, TV si  internet wireless. Complexul este dotat cu sala de conferinte (pentru cursurile de limba engleza si alte activitati educationale), foisoare, terase, spatiu verde pentru desfasurarea activitatilor sportive si educative, teren de sport si loc de joaca.


Pe parcursul a sapte zile, impreuna vom organiza:
  1. CURSURI DISTRACTIVE DE LIMBA ENGLEZA;
  2. 3 EXCURSII si INTRARILE INCLUSE in pretul taberei la obiectivele turistice: 
  • la COMPLEXUL TURISTIC ARINIS unde vom merge la PISCINA siTIROLIANA;
  • la SALINA CACICA;
  • la SUCEAVA, unde vom vizita CETATEA DE SCAUN A LUI STEFAN CEL MARE, MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, MUZEUL CIPRIAN PORUMBESCU si MANASTIREA VORONET.
  1. JOCURI: paintball, airsoft, tir cu arcul, water games, quiz, musical chairs si multe altele;
  2. CONCURSURI: dans, karaoke, desen, miss and mister tabara, fashion, riddle competition.
  3. CAMPIONATE: fotbal, paintball, baschet, tenis de masa si înot.
  4. CURSURI DE PICTURA cu EXPOZITIE IN INCINTA TABEREI;
  5. FOC DE TABARA si BARBECUE.
  6. FESTIVITATE DE PREMIERE (diplome si medalii) pentru participarile la activitatile din cadrul programului nostru.
NOU IN TABARA ENGLISH IS FUN...TASTIC!!!
  • Pasionatii de ASTRONOMIE vor fi introdusi in lumea stelara cu ajutorul unorTELESCOAPE PROFESIONALE, unde vor avea posibilitatea de a vedeaCONSTELATII si PLANETE (Marte, Saturn, Jupiter, etc) si de a imortaliza in fotografii imaginile dorite, unice si de neuitat din UNIVERS, pentru pretul de 10 lei.  
  • Pasionatii de JOCURI VIRTUALE vor avea ocazia sa experimenteze o aventura fascinanta cu ajutorul echipamentului OCULUS pentru pretul de 10 lei.
  • Pentru  participantii la TABARA ENGLISH IS FUN...TASTIC!!! (elevi, parinti, profesori) oferim in fiecare saptamana de tabara, prin tragere la sorti oTABLETA.
  • Pentru Coordonatorii de grup (profesori si parinti) putem organiza TURUL MANASTIRILOR BUCOVINENE.
Pretul taberei este de 1120 lei si include masa si cazarea pentru 7 zile, cele 3 excursii, transportul de la Gara Gura Humorului pana in tabara si toate activitatile specificate mai sus.
               Seriile de tabara sunt: 03.07 - 09.07, 10.07 - 16.07, 17.07 - 23.07, 24.07 - 30.07, 31.07 - 06.08, 07.08 - 13.08, 14.08 - 20.08, 21.08 - 27.08. Seria de tabara incepe duminica si se finalizeaza sambata.

                 Mai multe detalii legate de activitati, cazare si masa pot fi aflate accesand site-ul www.andreeasclub.ro

               Stimati Profesori si Parinti, dorim sa va anuntam ca va stam la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare pentru intocmirea dosarului organizarii taberei, in cazul in care va este necesar. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon  0740 99 99 92.


Pentru Dvs., ca ORGANIZATOR de grup, avem urmatoarea oferta:

    1. Pentru 5 elevi înscrisiînsotitorul beneficiaza de gratuitate + diploma de participare si contractul de parteneriat educational;
    2. Pentru 10 elevi
oferim gratuitate pentru 2 persoane (însotitor+copil sau adult, membru al familiei sau coleg) + diplome de participare si contractele de parteneriat educational;
    3. Pentru 15 elevi
oferim gratuitate pentru 3 persoane + diplome de participare si contracte de parteneriat educational;
    4. Pentru 20 elevi
oferim gratuitate pentru 3 persoane (însotitor + copii/adulti) + o îndemnizatie de tabara de 600 lei + diplome de participare si contractele de parteneriat educational sau 4 persoane (însotitor + copii/adulti) + diplome de participare si contractele de parteneriat educational;
     Pentru alte informatii si detalii, va rugam sa ne contactati.
 
    Va asteptam la o noua aventura împreuna cu profesorii din Marea Britanie.

Pentru alte informatii si detalii, va rugam sa ne contactati la:

Telefon:  0740 999 992

Email:  andreeasclub@yahoo.com

Website: www.andreeasclub.ro

Facebook: https://www.facebook.com/AndreeasClub?ref=hl

Cu stima,
Echipa ENGLISH IS FUN...TASTIC!!!