Apr 30, 2007

Noul calendar pentru bursele N. Titulescu

Centrul National pentru Burse de Studii în Strainatate (CNBSS) face o serie de precizari referitoare la relansarea concursului national pentru atribuirea burselor de studii si cercetare postuniversitara si postdoctorala "Nicolae Titulescu". Scopul burselor îl reprezinta formarea de specialisti în vederea integrarii în Uniunea Europeana, pentru anul 2007.

Etapa a III-a a concursului national pentru acordarea acestor burse se organizeaza sub forma unui concurs deschis. Evaluarea dosarelor, selectia candidatilor si afisarea rezultatelor se vor face periodic, în functie de sedintele Consiliului CNBSS organizate pentru celelalte tipuri de burse, dar nu mai târziu de 30 septembrie 2007.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este 1 septembrie 2007. Documentele necesare concursului pot fi transmise prin posta sau pot fi înregistrate direct la Registratura MECT din str. Spiru Haret nr. 10, sector 1, Bucuresti. Dosarele transmise prin posta cu confirmare de primire sau prin curier trebuie sa fie
înregistrate la Registratura MECT pâna la data de 1 septembrie 2007.

Bursele se adreseaza persoanelor care îndeplinesc cumulativ anumite conditii. Concurentii trebuie sa fie cetateni români cu domiciliul stabil în România, absolventi de studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta, de masterat sau studii aprofundate, aflati în cadrul unui program de master/cursant i la studii aprofundate, doctoranzi/doctori în stiinte sau tineri încadrati în institutiile
administratiei centrale sau locale, care cunosc cel putin o limba de circulatie internationala.

[sursa ro_ist]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.