Apr 7, 2009

AEGEE Summer University 2009 [DL: 30 apr]

EUROPE IN YOUR HANDS. AEGEE Summer University 2009


Universitatea de vara AEGEE este unul din cele mai vechi si populare proiecte de schimb cultural din Europa! In fiecare an acest proiect implica in jur de 150 de locale AEGEE si aproximativ 5000 de studenti din cel putin 30 de tari diferite.

O universitate de vara presupune un eveniment de 2 saptamani, organizat intr-una din cele aproximativ 100 de locatii din Europa, fie ca este Sicilia, Siberia sau Paris. Evenimentul este organizat de o echipa de studenti, membri ai unei locale AEGEE pentru alti studenti straini dornici sa se aventureze intr-o mare de culturi, limbi si stiluri de viata si mai mult, sa faca parte dintr-o echipa multicolora de studenti, veniti din toate colturile Europei.

Activitatile tipice unei Universitati de Vara variaza de la cele academice, precum cursuri de limba si civilizatie, dezvoltare sustenabila, mitologie greaca sau istoria Uniunii Europene pana la diverse activitati creative si provocatoare precum dansuri, karaoke, rafting, sailing, calatorii, petreceri tematice, seara europeana si jocuri interactive.

Prin aceste activitati, organizatia urmareste dezoltarea intelegerii si cooperarii interculturale, promovarea unei atitudini tolerante si deschise in relatie cu diferentele sociale si culturale si nu in ultimul rand dezvoltarea unei sentiment european si a unui virus..AEGEE.

Daca esti pregatit sa incerci un strop de stropfwafers, sa simti mirosul de tzatziki, gustul sangriei, soarele Toscanei sau muzica lui Bregovic, aplica pana in data de 30 aprilie, la una din Universitatile de vara AEGEE!!!

Pentru aceasta:


consulta pagina evenimentelor: www.aegee.org/ su, sectiunea Events
inscrie-te in AEGEE Cluj-Napoca pentru a primi cardul de acces al aplicatiei

Cum sa te inscrii:

Fa-ne o vizita la sediul nostru din caminul 14, parter, Hasdeu, dupa urmatorul program:

6-9 aprilie: in fiecare zi de luni pana joi, de la ora 20.00 la 21.00
13, 15 aprilie: luni si miercuri, de la 16.00 la 17.00
Vacanta...
27-30 aprilie: in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 20.00 la 21.00

Pt informatii ne puteti contacta pe adresa oficiala aegee_cjn@yahoo. com. Mentionam aici preferinta pentru o comunicare directa, pentru eventuale intrebari, discutii, etc. De asemenea, ridicarea cardului se poate face doar personal de la sediul nostru.

Si ca sa nu ne confundati...remember:
"There are only two kinds of students: those who are enthusiastic about AEGEE and those who don`t know AEGEE yet."

AEGEE Europe este una dintre cele mai mari asociatii de studenti din Europa, numarand aproximativ 15.000 studenti, activi in peste 250 de antene, 43 de tari din toata Europa. Organizatia a fost fondata in 1985 la Paris, ca o platforma de discutie despre viitorul Europei pentru tinerii din tarile Comunitatii Europene, prin care se dorea influentarea politicilor comunitare si nationale in favoarea tinerilor. Astfel, principalele domenii de actiune dezvoltate si sustinute sunt: schimburile interculturale, cetatenia activa, pace si stabilitate, educatia superioara.

AEGEE Cluj-Napoca s-a constituit in 9 Mai 1991, de ziua Europei, marcand astfel idealul organizatiei, de libera mobilitate si eliminare a prejudecatilor legate de diferentele istorice si sociale ale Europei Centrale si de Est. Asociatia a fost prima antena AEGEE Europe din Romania si printre primele din Europa Centrala si de Est.
Mai multe detalii: www.aegee.org


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.