Apr 7, 2009

Concursul "Tinerii ambasadori impotriva schimbarilor climatice" [DL: 14 aprilie 2009]

"Tinerii Ambasadori impotriva Schimbarilor Climatice" este un concurs national in urma caruia 4 elevi din clasele V-VIII vor fi nominalizati ca Ambasadori pentru a reprezenta Romania in lupta impotriva schimbarilor climatice. Concursul este organizat de Fundatia TERRA Mileniul III si Asociatia ALMA-RO, cu sprijinul Retelei de Actiune pentru Clima Romania si sustinerea financiara a Ambasadei Danemarcei la Bucuresti.

Concursul este deschis elevilor romani din clasele V-VIII si presupune inscrierea de materiale de campanie care sa vizeze problema schimbarilor climatice. Aceste materiale pot fi: postere, prezentari, desene, filme, inregistrari audio, diverse obiecte de artizanat sau textile create de elevi pentru transmiterea mesajului lor comunitatii in care locuiesc si in care propun rezolvarea diverselor probleme cauzate de schimbarile climatice. Materialele lor trebuie insotite de formularul de
inscriere.

Data limita pentru inscriere este: 14 aprilie 2009

Informatii detaliate (regulamentul concursului, conditii de participare, formularul de inscriere) pot fi accesate la adresa:
http://www.rac-ro.ngo.ro/concurs


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.