Feb 7, 2007

Concurs national de soft educational CUPA SIVECO

A fost lansata oficial editia a V-a a Concursului National de Soft Educational CUPA SIVECO ? Jules Verne, concurs dedicat atat elevilor inovativi cu aptitudini, inclinatii si interes pentru crearea aplicatiilor informatice cu caracter educational, cat si profesorilor pasionati de modernizarea mijloacelor de invatamant.

Organizat de SIVECO Romania, sub patronajul Ministerului Educatiei si Cercetarii, in parteneriat cu revista PC Magazine si Revista de Stiinta si Tehnica, CUPA SIVECO isi propune stimularea, recompensarea, dar si punerea in valoare a potentialului creativ al tinerilor din invatamantul preuniversitar.

Ca si anul trecut, CUPA SIVECO se adreseaza echipelor mixte, formate din maxim trei elevi, din clasele V-XII, un coordonator care asigura conducerea proiectului din punct de vedere al continutului stiintific si un indrumator tehnic care realizeaza coordonarea din punct de vedere al tehnologiilor informatice utilizate.

Participantii vor putea opta in acest an pentru lucrari din domeniile stiintific, social, cultural, literar, din opera lui Jules Verne, ce pot fi componente ale curriculei scolare.

Data limita de trimitere online a lucrarilor: 31 mai 2007

Mai multe detalii referitoare la concurs si regulamentul de participare le puteti obtine vizitand: http://www.portal. edu.ro

[sursa conferinte]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.