Feb 6, 2009

Bursa Intercultura [DL20feb]

Bursa Intercultura este un proiect de responsabilitate sociala si promovare a educatiei sustinut integral in Romania de catre Intesa Sanpaolo Bank si actionarul sau majoritar - Grupul Intesa Sanpaolo. Bursa Intercultura face parte din programul AFS, fundatie internationala cu sediul in New York, lider in programele de educatie interculturala derulate in peste 50 de tari din intreaga lume.

Ajunsa la a doua editie in Romania, Bursa Intercultura se adreseaza elevilor cu rezultate exceptionale, oferindu-le posibilitatea de a castiga o bursa de studii pentru 1 an de liceu (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

Grupul Intesa Sanpaolo si Intesa Sanpaolo Bank Romania ofera o bursa in valoare de 12.000 EUR, suma ce acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea. La acest program pot participa toti elevii de la orice liceu din Romania, nascuti intre 01.01.1992 - 31.06.1994.

Bursa Intercultura ofera castigatorului posibilitatea de a petrece un an intr-o familie italiana, fiind complet intregrat in mediul familial si scolar. Astfel, va avea posibilitatea de a invata limba italiana, de a cunoaste obiceiurile unei noi comunitati, de a lega prietenii interesante, largindu-si prin aceasta experienta orizontul cultural si educational. Mai multe detalii despre bursa si despre procesul de selectie puteti citi in baza de date Eurodesk:

http://www.eurodesk .ro/program. php?progid= RO0010000080

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.