Feb 28, 2009

Burse pentru studentii romani pentru cursuri de renume international

In parteneriat cu Fundatia Ratiu, Universitatea Kent ofera doua burse postuniversitare pentru studentii romani. Fiecare bursa acopera taxele de scolarizare plus GBP 3,000 pentru cheltuielile de subsistenta pentru absolventii de master in domeniul stiintelor "Information Security and Biometrics" si "Biomedical Imaging".

Universitatea Kent este o institutie apreciata la nivel international, cercetarile plasand-o printre primele 20 din Marea Britanie. A fost de asemenea desemnata Universitatea Numarul 1 in regiunea Sud-Est si Londra, potrivit Studiului National pentru Studenti.

Suntem interesati sa primim aplicatii pentru bursele Kent/Ratiu din partea studentilor romani cu o pregatire academica solida.

Mai multe informatii depre criteriile de selectie si procesul de recrutare, precum si alte detalii privind oportunitatile de finantare pot fi gasite la link-ul de mai jos sau vizitand targul RIUF din Bucuresti in perioada 14-15 martie 2009!

Detalii:
http://www.kent.ac.uk/scholarships/postgraduate/ratiu_foundation.html


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.