Nov 8, 2009

CfA: Vizita de Studiu in regiunea Flandra, Belgia [DL:13.11]

In perioada 23-29 noiembrie 2009, o delegatie romana se va deplasa in Regatul Belgiei, Regiunea Flandra, in cadrul proiectului "Activitatea de voluntariat la nivel national si international" , proiect inclus in Programul bilateral de colaborare semnat intre Guvernele Romaniei si al Regatului Belgiei pentru anul 2008-2009.

Sectorul neguvernamental de tineret din Romania va fi reprezentat la aceasta actiune de un numar de 3 tineri, pe care Ministerul Tineretului si Sportului ii va selectiona dupa urmatoarele criterii:
- membru activ al unei organizatii neguvernamentale de tineret;
- varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani;
- CV european al candidatului, din care sa reiasa clar participarea anterioara la evenimente de voluntariat international
(ATENTIE: va rugam sa furnizati date de contact valabile si complete: numar de telefon, numar de mobil, adresa de e-mail, numar de telefon al organizatiei etc.);
- vorbitor fluent de limba engleza;
- CV-ul organizatiei din care face parte;
- Un eseu, in limba engleza, avand tema: "Evolutia activitatii de voluntariat în Romania si perspective ale colaborarii cu organizatii similare din strainatate" .

Ministerul Tineretului si Sportului acopera cheltuielile pentru transport international pana la locul de desfasurare al actiunii, iar partea flamanda acopera cheltuielile de cazare, masa si transport intern pe teritoriul Regatului Belgiei.

Tinerii selectionati pentru participare vor fi insotiti pe toata durata deplasarii de un reprezentant al Ministerului Tineretului si Sportului din cadrul Directiei Generale Relatii Internationale.

Ministerul Tineretului si Sportului nu ramburseaza cheltuielile de transport intern catre si de la aeroportul international Henry Coanda.

Data limita pentru inscriere (inclusiv transmiterea tuturor documentelor enumerate mai sus): 13 noiembrie 2009

Date de contact:
fax: 021-318.90.26.
adresa postal: str. Vasile Conta nr.16, sector 2, Bucuresti
e-mail: vlad.nicolaescu@ mts.gov.ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner