Nov 22, 2009

Dream Foundation Romania lanseaza un nou sezon de recrutari pentru studii in strainatate

Din 1998, numarul tinerilor romani interesati de studiile in strainatate a crescut in mod progresiv de la 5.5 mii la 20 de mii. Cu ajutorul Dream Foundation este acum mult mai usor pentru elevi si studenti sa aplice si sa mearga la studii in strainatate. Prin colaborarea cu 30 de institutii de invatamant din intreaga lume care ofera un total de 1500 de programe de studiu, Dream Foundation este cea mai mare organizatie non-guvernamentala al carui principal principal domeniu de activitate este sa creeze oportunitati, sa ofere informatii si sa faciliteze studiile in alta tara.

Tinerii romani au acum posibilitatea sa studieze in universitati foarte bine alese din tari precum Danemarca, Olanda, Grecia, Marea Britanie si multe altele. Programele de studiu sunt realizate in engleza iar multe dintre ele sunt platite de guvernele statelor gazda. Spre exemplu, Universitatea Archus, care este considerata a fi una dintre cele mai bune 100 universitati din lume, face parte din lista institutiilor cu care Dream Foundation are o colaborare stransa. Studiile in cadrul acestei universitati sunt platite de catre guvernul danez. O alta astfel de institutie este TEKO – cea mai mare scoala de moda si afaceri din spatiul scandinav.

Primul deadline pentru programele de licenta si master este 15 ianuarie 2010. Tinerii care doresc sa mearga la studii in strainatate sunt bineveniti sa acceseze site-ul Dream Foundation www.dreamfoundation.eu. Pentru mai multe detalii sau pentru aplicari, echipa Dream Foundation Romania va sta la dispozitie oricand si va invita sa contactati unul din reprezentatii regionali din Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti.

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner