Nov 8, 2009

CfP: "The Geopolitical Landscape of a Globalized Crisis", Univ Spiru Haret

Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene a Universitatii "Spiru Haret" are onoarea de a va invita la sesiunea internationala de comunicari stiintifice deschisa tuturor studentilor si membrilor cadrului academic ce va avea loc pe 16 decembrie 2009, intitulata "The geopolitical landscape of a globalized crisis"

Ne vor onora cu prezenta la eveniment invitati din partea Centrului European Universitar - Franta. Grupurile de discutii si work-shop-urile se vor sustine exclusiv in limba engleza si vor fi structurate in functie de temele mentionate in documentele atasate acestui e-mail. (Nota moderatorilor: va rugam sa ii contactati pe organizatori pentru a obtine aceste documente)

Pentru cei doritori sa asiste la dezbateri, intrarea este libera, iar pentru cei interesati sa participe la discutii, vor completa formularul atasat acestui e-mail si il vor trimite la adresele mentionate pana la data de 15 noiembrie 2009. Lucrarile in forma lor finala vor fi trimise la aceleasi adrese pana pe data de 30 noiembrie. In intocmirea acestora se vor respecta regulile de redactare a lucrarilor stiintifice stabilite de standardele Harvard (font: Times New Roman, caracter: 12, paragraf : spatiu de 1.5 intre randuri). Lucrarile se vor incadra intre 4 si 6 pagini. La alegere, prezentarea acestora se poate face asistata de o prezentare MSPower Point, iar expunerea nu va depasi 7 minute.

Limba in care va fi redactata lucrarea poate fi, la alegere, romana, engleza sau franceza, insa expunerea se va sustine doar in limba engleza. In urma prezentarii, fiecare participant va primi o diploma de participare.

Conferinta se va desfasura in urmatoarea locatie:
SPLAIUL INDEPENDENTEI, NR. 313, AMFITEATRUL A2
CCOMPLEX POLITEHNICA)

Informatii suplimentare:
chrestomatic@ yahoo.com
rodica.priceputu@ gmail.com

0742.484896 CRISTIAN ROGOZA
0720.287276 RODICA PRICEPUTU

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner