May 16, 2006

Tabere internationale de voluntariat In UK

O tabara de voluntariat este locul unde oameni de rase, ideologii si nationalitati diferite traiesc si muncesc impreuna timp de doua pana la patru saptamani in cadrul unui proiect sustinut de o organizatie locala. Majoritatea taberelor de voluntariat se desfasoara in timpul verii si cuprind intre 10 si 20 de participanti. Acestia desfasoara o activitate de voluntariat si in timpul taberei interactioneaza si muncesc impreuna cu membrii comunitatii locale. Voluntarii reprezinta o forta multiculturala, internationala de munca. Aceasta este o tabara de voluntariat – si
functioneaza!

Taberele de voluntariat asigura tinerilor oportunitatea de a combina energiile proprii si abordeaza impreuna probleme importante ale viitorului planetei noastre. Fie ca lucreaza la un centru pentru copii in Paris, intr-un proiect pentru protectia mediului in Colorado sau in cadrul unor ateliere de munca in Sri Lanka, eforturile voluntarilor contribuie la realizarea pacii mondiale.

Informatii suplimentara despre: conditii de participare, inscriere si organizatie.

Contact: workcamps@yap.ro
Tel 0264/590717 (intre orele 15.00-18.00)
Str. Emile Zola 2/7, Cluj-Napoca
www.yap.ro

Pentru voluntarii din Bucuresti, inscrierile se vor face exclusiv la adresa workcamps.bucuresti@yap.ro, iar regulamentul de inscriere semnat se scaneaza si se trimite prin email sau se depune personal la sediul organizatiei Leaders din Str. Popa Tatu nr. 3, persoana de contact: Ioana Nicolau.

[sursa societatea_civila]