Jun 7, 2007

CfA: Competitia deschisa Soros-Romania Policy Fellows

Fundatia Soros Romania a lansat, pe 5 iunie 2007, competitia deschisa Soros-Romania Policy Fellows.

Competitia face parte din programul OSF Fellows Romania: programul pentru absolventi. Acesta este dedicat in principal celor peste 1000 de absolventi ai programelor de burse universitare, post-universitare si de cercetare, acordate de Fundatie in perioada 1997 - 2005, dar a evoluat spre includerea printre beneficiari si a absolventilor altor programe de studii in strainatate. Programul urmareste in egala masura crearea unei comunitati de absolventi si a unui climat de colaborare intre acestia, cat si valorificarea cunostintelor dobandite de absolventi prin studiile in strainatate, in beneficiul societatii civile si al institutiilor publice
cheie.

Competitia deschisa Soros - Romania Policy Fellows ofera mini-granturi absolventilor de studii in strainatate care doresc sa se implice in procesul de elaborare de politici publice.

Aplicantii trebuie sa fie absolventi de studii in strainatate, acestia putand propune proiecte individuale sau de grup. Programul va finanta propuneri care cuprind atat o parte de analiza, cat si de recomandari de politici publice in domenii de interes general si importante pentru Romania in acest moment, domeniul fiind ales de solicitanti.

Termenul de depunere a aplicatiilor:
Programul Soros - Romania Policy Fellows este deschis pe tot parcursul anului. Procedura de evaluare necesita intre patru si opt saptamani. Solicitantii sunt astfel rugati sa ia in calcul si aceasta perioada in elaborarea calendarului de lucru.

Informatii detaliate:
http://www.soros. ro/ro/detalii_ program.php? id_prog=40

Pentru alte detalii:
Coordonator de program: Mihaela Stefanescu
email: mstefanescu@ soros.ro

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.