Dec 16, 2008

CfA: Conferinta nationala antidrog [DL: 15 feb]

Conferinta Nationala Antidrog
“La ce-ti zboara gandul?”

-Primul anunt-

ELSA Cluj-Napoca (Asociatia Europeana a Studentilor in Drept), ELSA Timisoara si ANA (Agentia Nationala Antidrog) va invita sa participati la Conferinta Nationala pe tema drogurilor desfasurata in perioada 27-29 martie 2009 la Sibiu.

Partea academica va consta in prezentari ale studentilor de la Facultatile de Drept, sociologie, asistenta, sociala, psihologie, medicina (si nu numai) din toata tara care vor fi dicutate in plen alaturi de specilisti de la ANA (juristi, comisari, asistenti sociali, psihologi, psihiatri), de la Directia generala de preventie si combatere a crimei organizate, de la Directia generala a vamilor, de la instante, Barou, Academia de Politie Ioan Cuza, Centru de Mediere. Pot fi abordate teme precum legislatia interna in privinta drogurilor, aplicarea ei in domeniul social, psihologic si medical, justitia terapeutica, justitia restaurativa, practica judiciara in adictie, studii de caz etc.

In ultima zi a conferintei vor avea loc dezbateri moderate de cei de la ARDOR (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica), pe teme legate de droguri, consum si trafic.

Deadlineul pentru inscrieri si trimiterea rezumatelor este 15 februarie 2009. Rezumatele vor fi analizate de catre comitetul stiintific, prezidat de domnul Prof. Pavel Abraham seful ANA Romania. Rezumatele acceptate in vederea prezentarii lor la conferinta vor fi publicate intr-un volum de rezumate postconferinta.

Pentru detalii legate de inscriere, taxa de participare, program academic, rezumate, invitati , puteti contacta:
Adelina Iftene, coordonator eveniment ELSA Cluj-Napoca – sc@cluj-napoca. elsa.ro,
0721365235

Pop Cristina

Trezorier
ELSA Cluj-Napoca
e-mail: cris_psp2003@ yahoo.com
tel: +40 747 97 90 61
ELSA Cluj-Napoca
str.Avram Iancu, nr.11, sala 319, Cluj-Napoca, cod 400089
elsacluj@yahoo. com
www.cluj-napoca. elsa.ro
Parteneri:
Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai

PUNCT DESIGN

Cristal Top Dance

EVENT CONSULTING

Salajul European
www.zalautv. ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.