Jun 2, 2009

Conferinta Good Job! - 2 iunie, Bucuresti

Asociatia CSG (Continuous Solid Growth), organizeaza marti 2 iunie, incepand cu 19:00, la Orange Concept Store, Conferinta: Good Job Accesul la conferinta este gratuit, accesul in sala este limitat doar de locurile disponibile (maxim 50 persoane).

Asociatia CSG este initiator al intalnirilor Good Job, intalniri in cadrul carora organizatorii si invitatii au raspuns intrebarilor celor aflati in cautarea unui loc de munca mai bun sau a primului loc de munca.
* Importanta fiecarei etape din procesul de angajare
* Obiectivele clare maresc sansele de succes
* Pregatire VS experienta – ce prefera angajatorii?
* Cunoasterea drepturilor si obligatiilor din contractul de munca – centura de siguranta a angajatului! (responsabilitate fata de angajator)

Prin organizarea conferintei "Good Job" se urmareste lansarea unor dezbateri si oferirea de solutii pentru o problema stringenta in momentul de fata: gasirea unui loc de munca. Conferinta va fi urmata de intalniri periodice in cadrul carora se va dezbate pe larg fiecare etapa din procesul de angajare.

Mai multe detalii:
http://asociatiacsg.wordpress.com/2009/05/28/conferinta-good-job/


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.