Jun 1, 2009

Cursuri in domeniul politicilor publice oferite de IPP [DL: 5/26 iunie 2009]

Cursuri in domeniul politicilor publice oferite de IPP

Institutul pentru Politici Publice (IPP) in parteneriat cu Facultatea de Administratie Publica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti organizeaza cursuri de pregatire in domeniul politicilor publice, adresate liderilor si membrilor organizatiilor neguvernamentale active din Romania. Cursurile, sustinute la recent inaugurantul Centrul de Suport pentru Politici Publice deschis la sediul IPP din Bucuresti (str. Sfintii Voievozi nr. 55, sector 1), imbina teoria in domeniul politicilor publice cu practica, participantii aplicand cunostintele acumulate sub forma unor exercitii concrete, adaptate contextului actual al politicilor publice din Romania.

Primul curs se va orzaniza in zilele de 10 si 11 iunie a.c., procedura de inscriere constand intr-un CV, o scrisoare de intentie din partea participantului explicand in ce masura va aplica cunostintele acumulate in activitatea din cadrul organizatiei si o scrisoare de recomandare din partea conducerii organizatiei.

Inscrierile se pot face pana vineri, 5 iunie 2009, la: alexandra@ipp. ro (Alexandra Soci).

Pentru al doilea curs, organizat in zilele de 3 si 4 iulie a.c., (conditiile fiind aceleasi) inscrierile se pot face pana la 26 iunie a.c.

Trainerii, lector universitar Florin Bodar si Director de Programe IPP - Elena Iorga, conduc aceste cursuri astfel incat participantii sa beneficieze de cunostinte de baza in ce priveste modele si tehnici de elaborare, monitorizare si evaluare a politicilor publice sau metode de stabilire/influenta re a agendei politicilor publice. Absolventii vor primi nu numai o diploma, dar li se va oferi si posibilitatea de a beneficia de asistenta tehnica din partea IPP, cel putin un an de la participarea la curs, in masura in care, intorcandu-se in propriile organizatii, resimt nevoia de sprijin pentru a contribui in mod concret la elaborarea/influent area politicilor publice pe domeniul de interes al organizatiei.

Pentru mai multe informatii vizitati constant http://www.ipp. ro/ sau contactati Alexandra Soci, la 021 212 3126/7.

Cursurile sunt oferite cu sprijinul financiar acordat de Uniunea Europeana prin Programul Phare 2006/018-147. 01.02, Centrul de Suport pentru Politici Publice - o solutie profesionista pentru dezvoltarea capacitatii organizationale a Institutului pentru Politici Publice si pentru cresterea calitatii procesului de consultare cu factorii decizionali.


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.