Jun 1, 2009

Surgery Summer Camp 2009 - Operate on fun!

Esti pasionat de chirurgie? Esti curios sa vezi ce inseamna aceasta specialitate? Sau ai facut intr-un modul intr-o sectie de chirurgie si ai vrut sa fii de ajutor, insa ti-au lipsit cunostintele practice?

SSCR are solutia perfecta pentru tine!

In Constanta, in perioada 2 - 29 august 2009, organizam impreuna cu Asociatia Studentilor Medicinisti din Constanta, alaturi de Catedra de Chirurgie a Facultatii de Medicina din Constanta o serie de 4 workshopuri cu durata de o saptamana, reunite sub numele de Surgery Summer Camp (SSC)

SSC este o ocazie extraordinara de a invata tehnici chirurgicale de baza pe care le vei putea folosi cu succes in sala de operatie. Vei invata cum sa faci noduri si suturi, vei dobandi experienta in realizarea anastomozelor intestinale sau a patch-urilor vasculare i vei putea lucra cu simulatoarele noastre de laparoscopie!

Pe langa toate acestea, SSC este ocazia perfecta de a-ti face prieteni din toata tara si de a te bucura impreuna de ei de programul nostru social. SSC este astfel o imbinare intre o vacanta distractiva la mare si o practica de vara extrem de dinamica!

Aplica acum intrand pe www.sscr.ro/ ssc, unde poti afla mai multe informatii despre acest proiect, precum si despre celelalte workshopuri organizate de noi.
Te asteptam

Contact: ssc@sscr.ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.