Jan 9, 2007

CfA: Stagiu in management cultural, Germania, Fundatia R Bosch

Fundatia Robert Bosch invita 12 absolventi a institutiilor superioare de invatamant pentru un stagiu de un an in Germania in domeniul managementului culturii.

Rolul stagiarilor va fi prezentarea diversitatii culturale a tarilor din Europa Centrala si de Est, in special promovarea tinerilor artisti din propria tara.
Stagiarii vor fi incadrati in institutii culturale din Germania (cu exceptia Berlinului), care dispun de contacte internationale si sunt interesati de
dezvoltarea relatiilor cu Europa Centrala si de Est.

Stagiarii vor castiga experienta practica in planificarea proiectelor culturale, lucrul în echipa, colectare de fonduri, relatii cu presa si marketing cultural.

Aplicatia ONLINE este posibila pana in data de 10.04.2007, doar prin accesarea paginii web http://www.moe- kulturmanager. de/

Pot aplica tineri specializati in management cultural cu domiciliul in Europa Centrala si de Est cu urmatoarele calificari:

-experienta practica in domeniul managementului cultural
-contacte cu tineri artisti din propria tara
-cunostinte foarte bune de limba germana
-motivatie, spirit de initiativa si abilitati foarte bune de a lucra individual

Mai multe informatii puteti obtine accesind pagina http://www.moe- kulturmanager. de/

[sursa romstudyabroad]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.