Jan 21, 2007

Proiect: "Promotion de la Citoyennete active"

18 -21-IANUARIE a.c. se desfasoara la Helsinki ( Finlanda) intrunirea europeana in cadrul proiectului ,, Promotion de la Citoyennete Europeenne active" coordonat de Federatia Centrelor Sociale din Franta cu parteneri din Italia , Spania , Portugalia Finland si Romania.

Romania este reprezentta de Asociatia Femeilor din Romania ( A.F.R.) prin presedinta A.F.R.Liliana Pagu ,in calitate sa de coordonator regional.

Contributia A.F.R. in cadrul intrunirii a cuprins prezentarea promovarii dialogului cetatenesc european intr-o Europa unita multiculturala .

Liliana Pagu a subliniat necesitatea cooperarii dintre organizatiile civice la nivel european ,intr-o Europa in care sa se realizeze un parteneriat mai activ , mai stimulativ si benefic pentru toti!

Asociatia Femeilor din Romania ( A.F.R.) va pregati o delegatie de 10 persoane active in organizatii si institutii reprezentative rominesti, care vor participa in luna martie a.c. la Forumul Democratiei participative in Europa la Marsilia ( Franta)

Forumul va favoriza dezbateri si reflexii privind cetatenia europeana si democrata la nivel european.

Informatii despre proiect se pot obtine la adresa afr@opensys. ro

[sursa europrojects]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.