Feb 22, 2008

BURSE: Roma Memorial 2008/9 [DL: 15 apr]

Programul de burse universitare al Fondului de Educatie pentru Romi (REF/SP) impreuna cu Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi doresc sa va informeze ca incepand cu anul 2008, coordonarea programului se va desfasura in tara de resedinta a aplicantilor (Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Romania, Slovacia, Serbia si Turcia). Existenta coordonatorilor nationali in tarile mai mari ale progamului va ajuta pe termen lung la un schimb mai bun de informatii si o comunicare mai usoara cu aplicantii. In plus, ii va ajuta si pe acestia sa inteleaga
mai bine politica programului, cerintele si termenele limita. Conform deciziei echipei de management din cadrul Programului de burse al Fondului de Educatie pentru Romi (REF/SP) "Roma Memorial", Budapesta, coordonatorul national pentru Romania este Robert Matei, asistent coordonator de programe la Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.

Data limita de depunere a dosarelor de inscriere este: 15 aprilie 2008 (data postei)

Persoanele interesate in depunerea dosarelor de inscriere pentru Programul de Burse "Roma Memorial" pentru anul universitar 2008 - 2009, vor trebui sa trimita dosarele la urmatoarea adresa postala: Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, Str. Tebei, nr. 21, Cluj Napoca 400305, Romania, in atentia d – lui Matei Robert.

Pachetul de documente necesare pentru anul universitar 2008 – 2009 poate fi descarcat la adresa:
http://romaeducatio nfund.hu/

Pentru detalii:
Robert Matei
Coordonator national pentru Romania
e-mail: rmatei@romacenter. ro
tel: 0728 315 311

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.