Feb 22, 2008

Curs Intensiv Time Management

Cand erai mic, parca trecea mai greu timpul. De dimineata pana seara parca era mai mult timp! O saptamana, era parca mai mult!

Dar acum timpul trece prea repede! Posibil ca acest lucru sa aiba legatura cu Frecventa Electromagnetica a Pamantului ....(http://en.wikipedia .org/wiki/ Schumann_ resonance) - care a crescut in ultima vreme (constatare stiintifica) ! Cercetatorii spun ca ziua are acum doar 16 Ore in loc de 24 … si tot mai scade!

Daca ziua are doar 16 h , ce ne ramane de făcut?


Azi n-am timp, o sa termin maine!
- Cat de des invocati aceasta scuza?
- Ati reusit sa finalizati in ziua urmatoare ce v-ati propus?
- De ce nu va este suficient timpul?
- Ati stabilit obiective pentru fiecare activitate?


Cine este invitat sa aplice la acest training?

Trainingul se adreseaza tutror celor care doresc sa devina eficienti in organizarea timpului astfel incat la finalul zilei sa aibe satisfactia de a-si vedea obiectivele atinse. Asigurarea unui management eficient asupra timpului de care dispunem in fiecare zi nu este un lucru tocmai usor, presupune mai intai de toate constientizarea asupra valorilor directoare ale fiecaruia deoarece pe baza acestora se cladesc obiectivele. Un pas foarte important in eficientizarea administrarii timpului il constitutie prioritizarea activitatilor.

"Prioritar este sa pastrezi prioritatea prioritatilor" Stephen Covey, Cum faci acest lucru, vei invata la trainingul organizat de Extreme Training.

Cateva din temele incluse in acest training:

- Cauzele care ne impiedica sa utilizam in nod eficeint timpul : de ce pierdem timpul?
- Importanta stabilirii obiectivelor si modalitati de elaborare a obiectivelor prin tehnici de NLP
- Cum sa prioritizam?
- Stabilirea unui plan de actiune pentru eficientizarea timpului
- Organizarea mediului de lucru
- Invata sa spui "NU"
- Hotii de timp cum sa ii alungam
- Relatia mea cu timpul

Cursantii vor reusi sa constientizeze importanta TIMPULUI ca resursa limitata si prin urmare necesitatea focusarii asupra lucrurilor cu adevarat importante, isi vor putea stabili obiective SMART bazate pe valorile fundamentale ale fiecareia, in plan profesional cat si in plan personal, si isi vor putea prioritiza activitaile.

Cel mai important beneficiu de care participantii la acest training se vor putea bucura, consta in echilibrul pe care vor reusi sa il stabileasca intre activiatile de ordin profesional si planul personal,deoarece aceasta este o problema reala cu care multi dintre noi se confrunta. Dorinta de a construi o cariera puternica si de a deveni o persoana cu notorietate, de cele mai multe ori ocupa cea mai mare parte a timpului de care dispunem, timpul liber ramanad doar un vis frumos.

Daca te-am convins te astepam la training! Nu exista limite, nu exista criterii de eligibilitate pentru acest training. Exista doar limita de locuri, astfel ca iti sugeram sa te inscrii acum!

Cum te poti inscrie?
Prin completarea formularului de aplicare disponibil pe www.traininguri. ro

Investitia necesara pentru a participa la acest training este de 80 RON!/ fara TVA

Intra acum pe www.traininguri. ro afla mai multe despre Extreme Training si acceseaza cu incredere acest training!

[sirsa tineritraducatori]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.