Mar 7, 2009

S-a dat startul la burse MBA si mastere internationale!

S-A DAT STARTUL LA CURSA PENTRU BURSE MBA SI MASTERE INTERNATIONALE!

RIMME - ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER &MBA EXHIBITION iti deschide usa catre viitorul tau! Vino in 12 martie 2009 la Hotel Intercontinental in Bucuresti, intre orele 12 si 20 si fa primul pas spre cariera de succes la care visezi! Peste 30 de institutii educationale nationale si internationale iti aduc cele mai bune oferte de mastere si MBA.

Joia viitoare, 12 martie 2009, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, pentru prima data in Romania, RIMME te ajuta sa castigi burse de master si MBA de peste 50.000 euro. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.rimme.educativa.ro, sa completezi
formuralele pentru concurs si sa vii apoi la RIMME.

Partenerii nostri educationali pentru aceasta editie sunt: CEU Business School si Cotrugli Business School.

Sa nu te pierzi intre atatea oferte, consilierii educationali de la standul EDMUNDO te ajuta, oferind mai multe informatii despre universitatile participante, metodele de aplicare la programele de burse, sistemele educationale specifice fiecarei tari, etc. EDMUNDO este un serviciu realizat de <http://www.educativa.ro> Grupul EDUCATIVA, conceput pentru a oferi GRATUIT tinerilor romani informatii, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Europa de Vest.


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.