Mar 20, 2009

Concurs national de eseuri pentru elevii din clasa a XII-a [DL: 30 aprilie 2009]

Stimati colegi,

In contextul economic actual, alocarea eficienta a resurselor reprezinta cheia supravietuirii. Exista, insa, o resursa care necesita o atentie deosebita: omul.

Sistemul educational are o contributie decisiva in formarea acestei resurse esentiale. In consecinta, Facultatea de Business a Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca considera un act de responsabilitate mai buna valorificare a aptitudinilor si calitatilor resursei umane.

Va adresam rugamintea de a ne uni eforturile pentru dezvoltarea noii generatii in construirea unui viitor mai bun impreuna. In acest scop, Facultatea de Business lanseaza doua initiative.

In viziunea noastra, momentul alegerii unei meserii este esential in viata fiecarei persoane. Suntem preocupati de orientarea profesionala a tinerei generatii si ne oferim sprijinul in consilierea acesteia.

In al doilea rand, ne propunem sa recompensam adevaratele valori. Concursul National de Eseuri cu tema BE A LEADER da posibilitatea tinerilor sa isi exprime deschis viziunea asupra afacerilor.

Ne exprimam speranta ca aceste doua initiative vor reprezenta inceputul unei colaborari fructuoase, din care castigatoare sa fie, in primul rand, generatia tanara.

Cu stima,
Decan,
conf.dr. Ioan Cristian CHIFU
Persoana de contact:
lect.dr. Ramona RACHISAN
E-mail: ramona.rachisan@ tbs.ubbcluj. ro
Tel: 0264.599.170; 0745.617.622


Concursul National de Eseuri
"BE A LEADER"

Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca lanseaza Concursul National de Eseuri cu tema BE A LEADER!

Competitia se adreseaza elevilor de liceu din clasele a XII-a si se va desfasura in perioada 1 Februarie - 30 Aprilie 2009.

Pentru a se inscrie in concurs elevii trebuie sa redacteze un eseu, care sa respecte urmatoarele cerinte:

1. Tema eseului este BE A LEADER! Abordarea va viza domeniul BUSINESS (al afacerilor).
2. Originalitatea abordarii va reprezenta o caracteristica esentiala a lucrarii.
3. Lungimea eseului va fi de maxim 2 pagini, format A4, tehnoredactat in Microsoft Word va respecta urmatoarele cerinte de forma: font Times New Roman, marime 12, aliniament justify, margini 2,54 cm (1 inch).
4. Eseul va fi trimis la adresa de e-mail: be.a.leader@ tbs.ubbcluj. ro pana in data de 30 Aprilie 2009. In e-mail, va rugam sa treceti datele dumneavoastra de identificare: nume, prenume, telefon, denumirea, profilul si adresa liceului, localitatea.
5. Plagiatul duce la eliminarea din concurs a lucrarii.

In urma evaluarii eseurilor primite, cea mai buna lucrare va fi premiata cu suma de 1.000 RON. Autorii urmatoarelor 10 lucrari (din perspectiva punctajelor obtinute) selectate de catre comisia de evaluare vor fi invitati sa participe la manifestarile prilejuite de Zilele Facultatii de Business din perioada 18-24 Mai 2009.

Cu aceasta ocazie, elevii premiati vor avea ocazia de a vedea timp de 2 zile ce inseamna viata de student la Facultatea de Business: vor participa la cursuri si seminarii, vor lua legatura cu una dintre cele mai active asociatii studentesti din mediul universitar clujean (Asociatia Studentilor de la Business - ASB), vor participa la evenimentele culturale si recreative organizate.

Echipa Facultatii de Business


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.