Mar 25, 2009

Concursul european ' Premiul Tinerete si Dezvoltare' 2008/2009

Tinerii cu varsta intre 16 si 18 ani, din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene sunt invitati sa participe la concursul european "Premiul Tinerete si Dezvoltare", editia 2008/2009.

Aveti sansa de a va numara printre castigatori, deoarece vor fi acrodate 27 de premii I, cate unul pentru fiecare stat membru UE. Toti cei 27 de castigatori, impreuna cu profesorii lor, vor merge intr-o excursie de 5 zile in Africa, unde vor avea ocazia sa cunoasca mai bine activitatile de cooperare pentru dezvoltare si sa vada la fata locului cum se deruleaza proiectele in acest domeniu.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un afis sau o secventa video axata pe una din urmatoarele teme: "egalitate intre sexe", "copii si tineri" si "diversitatea culturala", deoarece anul acesta tema principala este: "Prioritate Africii - Dezvoltare umana". Toate lucrarile trebuie sa cuprinda doua parti: un mesaj scurt si o lucrare artistica sub forma de fotografie, afis sau film video, si sa fie asociate unei scoli.

Data limita pentru trimiterea lucrarilor este: 31 mai 2009

Informatii detaliate privind Premiul „Tinerete si Dezvoltare”(teme, regulament, galeria lucrarilor inscrise, premii) pot fi accesate pe: http://www.dyp2008.org
http://www.dyp2008.org/ww/ro/pub/dyp2008/index.htm (in romana)

Concursul pentru Premiul „Tinerete si Dezvoltare” pentru scoli este organizat de European Schoolnet si finantat de Directoratul General pentru Dezvoltare al Comisiei Europene.


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.