Aug 3, 2007

Programul de Burse pentru analize de politici publice

Institutul de Afaceri Publice
str. Szpitalna 5/22, 00-031 Varşovia, Polonia
si
Institutul de Politici Publice
str. Bulgara28, Chisinau, MD 2001, Moldova

anunţă CONCURS pentru Programul de Burse pentru analize de politici publice

Institutul de Afaceri Publice (IAP) şi Institutul de Politici Publice (IPP), cu susţinerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe a Poloniei, oferă 8 burse pentru cetăţeni ai Republicii Moldova care doresc să efectueze cercetări, să înveţe să scrie analize profesioniste de politici publice şi să stabilească relaţii cu
instituţiile publice şi ONG-urile din Polonia.

Programul este destinat persoanelor care vor să-şi consolideze abilităţile de elaborare a analizelor de politici publice, au potenţial de lider şi o bună cunoaştere a limbii engleze; cunoaşterea limbii poloneze constituie un avantaj.

Programul de burse se va desfăşura în perioada septembrie-decembrie 2007 şi va include o perioadă de instruire în Polonia, urmată de elaborarea unei analize de politici publice sub îndrumarea unui tutore polonez. Programul va acoperi cheltuielile de călătorie şi şedere la Varşovia şi va oferi o bursă de cercetare de 350 dolari SUA.

Data limită pentru prezentarea dosarului: 15 August 2007

Detalii privind programul de burse le găsiţi la
http://www.ipp.md/anunturi.php

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.