Aug 23, 2007

Bogazici Universitesi Avrupa Calismalari Yuksek Lisans Programi

BOÐAZÝÇÝ ÜNÝVERSÝTESÝ
AVRUPA ÇALIÞMALARI YÜKSEK LÝSANS PROGRAMI
M.A. PROGRAM IN EUROPEAN STUDIES

www.mapes.boun. edu.tr

Boðaziçi Üniversitesi Avrupa Çalýþmalarý Yüksek Lisans Programý (MAPES) için baþvurular 3 Eylül Pazartesi gününe kadar devam etmektedir.

Program bir yýllýk olup (Ekim 2007-Aðustos 2008), tezsizdir ve Ýngilizce olarak yürütülmektedir.

MAPES, Avrupa bütünleþmesinin tarihsel, siyasal, ekonomik ve kültürel boyutlarýný, Avrupa Birliði'nde ve Türkiye-Avrupa Birliði iliþkilerinde yaþanan güncel geliþmeleri bir bütün olarak incelemek amacýyla disiplinlerarasý bir program olarak tasarlanmýþtýr. MAPES, ana akademik sponsorlar olan Siyaset Bilimi ve Uluslararasý Ýliþkiler ve Ekonomi bölümlerinin ve Atatürk Enstitüsü'nün, destekçi bölümler olarak da Tarih ve Sosyoloji bölümlerinin iþ ve güç birliði yapmalarý ile yürütülmektedir.

MAPES, bir tezsiz yüksek lisans programýdýr. Programý baþarýyla bitiren öðrenciler, Boðaziçi Üniversitesi Avrupa Çalýþmalarý Yüksek Lisans (Master) Derecesi almaya hak kazanacaklardý r.

Program hakkýnda daha fazla bilgi icin ekteki tanitim yazisini inceleyebilir, basvuru ve kabul koþullarýna www.mapes.boun. edu.tr adresinden ulaþabilirsiniz. Sorularýnýz için program asistaný Eren Özalay’a e-posta yoluyla (mapes@boun.edu. tr) veya telefonla (0212 359 73 44) ulaþmak mümkündür.

MAPES Koordinasyon Ofisi

[sursa inter_youth_net]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.