Oct 27, 2007

BURSE: Universitatea Americana din Bulgaria (AUBG) [DL: 18 dec]

Universitatea Americana din Bulgaria este o institutie independenta infiintata in 1991 si acreditata in Statele Unite, care imbina programa academica riguroasa cu o varietate de activitati extrascolare. Localizata in Blagoevgrad, un oras universitar aflat la 100 km de capitala Bulgariei, universitatea beneficiaza de un campus modern, laboratoare informatice de ultima ora si o biblioteca ce cuprinde peste 100,000 de volume. Programul se adreseaza absolventilor de liceu sau elevilor de liceu din ultimul an de studii care vor primi o diploma pana in luna august 2008. Nu pot participa la acest program persoanele care deja urmeaza cursurile unei facultati sau ale unui colegiu.

Programul ofera patru ani de studii intr-unul din domeniile: Studii sud-est europene, Studii europene, Business Administration, Economie, Jurnalistica si comunicare in masa, Stiinte politice si relatii internationale, Istorie, Informatica, Matematica

Data limita de depunere a dosarelor de candidtura este: 18 decembrie 2007

Informatii detaliate:
http://www.cedu. ro/newsro001. php?id=97
http://www.aubg. bg/

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.