Oct 9, 2007

VIP Recruteaza: Ascutim minti si caractere! [DL: 18 oct]

De ce sa fii Voluntar pentru Idei si Proiecte?

Pentru ca VIP este o scoala a perfectionarii, a dezvoltarii atat pe plan profesional, cat si pe plan personal!

Pentru ca VIP iti aduce experienta pe care nu o poti dobandi doar pe bancile facultatii!

Pentru ca VIP iti aduce prieteni si un mediu in care ajungi sa progresezi si sa simti rezultatele acestui progres!

Pentru ca VIP iti ofera sansa sa iti pui ideile in aplicare!

Pentru ca, alaturandu-te VIP-ului, te alaturi unei comunitati de tineri care cred in contributia lor la transformarea mediului social, politic si economic din Romania!

Pentru ca ascutim minti si caractere!

Pentru ca vrei si poti mai mult!

La inceputul fiecarui an universitar, VIP recruteaza noi membri. Acestia sunt alesi pe baza unui formular si al unui interviu, in care sunt urmarite atat concordanta dintre valorile personale si valorile VIP, cat si potentialul de dezvoltare al candidatului.

Suntem singura asociatie care, pe langa departamente - Public Relations, Marketing, International Partnering, Human Resources, Partenering, Financial - are si doua cluburi specializate pe antreprenoriat - Business Club - si macroeconomie - Econosofia.

Incepand cu data de 1 octombrie puteti descarca formularul de aplicare de pe site-ul nostru (www.vipromania. ro) sau il veti gasi la sediul VIP din strada Mihail Moxa, numarul 5-7, cladirea ASE, camera 3007, sector 1, Bucuresti. Te asteptam pana pe 18 octombrie 2007 cu formularul completat.

Interviurile vor avea loc in perioada 19 € ¦’¶ 21 octombrie in cadrul complexului Moxa!

Vino sa ne cunosti la prezentarea VIP din 11 octombrie, ora 16.30, sala 2013 si la Targul de ONG-uri din data de 9-11 octombrie, etajul I, din cadrul Facultatii de Cibernetica a ASE-ului.

IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI!

asociatiavip@ yahoo.com
vip.recrutare@ gmail.com

[sursa euroconferinte]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.