Feb 10, 2008

BRIO - Program de training complex oferit de AIESEC IASI

Esti student si nu esti sigur de viitorul tau profesional?

Vrei sa faci o diferenta?

Fii tu diferenta!

Vrei sa schimbi lumea?

Incepe cu tine!

"Brio-training program for students" iti ofera aceasta sansa prin pachetul de traininguri si workshopuri pe 3 domenii: educatie, IT si antreprenoriat.

Vrei sa-ti deschizi o afacere dupa ce termini facultatea?

Afla cum direct de la antreprenori!

Visezi la o cariera in educatie?

Invata cum sa ii inveti pe altii!

Vrei sa stii cum e sa lucrezi intr-o corporatie bazata pe IT?

Noi te ajutam!

Intra pe aieseciasi.ro/brio sau ia-ti formularul de aplicare direct din sediul nostru din Corpul B al Universitatii "Al.Ioan Cuza", Et.3, Sala B606

BRIO - PLAY LESS, TRAIN MORE

BRIO este un program de educatie nonformala destinata studentilor in anii terminali (anul 2 minim).Acesta faciliteaza desfasurarea de traininguri sustinute de AIESEC Iasi si workshopuri prezentate de companii iesene.

Programul urmareste dezvoltarea participantilor la nivel personal si profesional, ancorarea lor in realitatea din mediul profesional prin punerea in contact cu o serie de companii si organizatii intereaste de atragerea tinerilor cu potential.

BRIO – training program for students, se desfasoara pe parcursul a trei weekenduri successive, dupa cum urmeaza:

Modulul I -primul weekend (16-17 feb 2008): training-uri AIESEC (brand si imagine personala, comunicare, lucru in echipa, setare de obiective, creativitate);

Modulul II - al doilea si al treilea weekend (23-24 feb, 1-2 martie 2008) are ca scop crearea unei imagini de ansamblu, din perspectiva companiilor participante, care vor prezenta concret probleme si solutii din domeniul specific in care activeaza. Modulul se imparte in 3 track-uri, pe teme diferite: Antreprenoriat, Educatie si IT/Tehnologie.

Fiecare participant isi va alege la inceputul programului un singur track pe care il va urma. Fiecare track contine 10 workshop-uri.Taxa programului este de 25 RON.

anca_caruntu@yahoo.com

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.