Feb 17, 2008

BURSE: balcanice pentru excelenta jurnalistica 2008 [DL: 29 feb]

Fundatia Robert Bosch Stiftung si ERSTE invita jurnalistii din Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Romania si Serbia sa participe la programul de burse balcanice pentru jurnalisti.

Candidatii trebuie sa trimita propuneri de cercetare pe tema 2008: Energie. Ei trebuie sa exploreze nu numai probleme cum ar fi alimentarea cu combustibil, schimbarea climatica si resursele regenerabile, ci sa aiba in vedere si energia umana, cum ar fi energia ideilor, energia pentru schimbare si energia pentru reconstructie, dar si distrugere.

Vor fi selectati zece jurnalisti care vor primi finantare si sprijin profesional pentru a efectua lucrari de cercetare in tara de origine si in strainatate pe o perioada de sapte luni, ce va culmina cu publicarea rapoartelor lor la sfarsitul anului. Candidatii selectati vor primi o bursa de 2.000 de euro si o alocatie pentru transport de pana la 2.000 euro.

Data limita pentru inscriere este: 29 februarie 2008

Informatii suplimentare pot fi accesate la: http://fellowship. birn.eu.com/

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.