Apr 8, 2008

12th THIMUN Youth Assembly

Am deosebita placere de a va invita sa va inscrieti la cea de-a 12-a editie a conferintei THIMUN Youth Assembly, ce se va desfasura in perioada 6-11 iulie in Haga, Olanda. THIMUN Youth Assembly este, fara doar si poate, una dintre cele mai importante adunari ale tinerilor din toata lumea. Desfasurata sub egida organizatiei care gazduieste si cea mai mare conferinta Model UN din lume, THIMUN, acest Youth
Assembly a ajuns sa aiba participanti din tari ca Australia, Coreea de Sud, SUA, Brazilia, Germania, Anglia, Turcia si, bineinteles, Romania. Pana acum, ne putem lauda cu faptul ca tinerii care au plecat din Romania s-au comportat extraordinar de bine, ba chiar au ajuns sa fie Coordonatori ai unor comitete.

TYA este locul ideal in care tineri motivati si implicati in comunitatile lor se intrunesc si discuta lucruri si vin cu proiecte concrete care sunt implementate la nivel national si global. Faptul ca ceea ce se discuta la aceste conferinte, ca si la THIMUN se afla sub atenta observatie a ONU face ca importanta conferintei sa creasca semnificativ, iar proiectele sa aiba mai multi sorti de izbanda.

Anul acesta vor fi 6 comitete:

* Mental Health and Youth
* Water and Youth
* HIV and AIDS
* Millennium Development Goals
* Corporate Social Responsibility
* Human Rights and Youth

Descrierile fiecarui comitet in parte pot fi citite pe site-ul evenimentului www.youthassembly.org. De asemenea, tot acolo veti gasi si toate detaliile legate de procesul de aplicatie. Termenul limita pentru inscrieri este 24 Aprilie 2008. As dori sa mentionez faptul ca nu este deloc important sa ai experienta Model UN anterioara. Pentru nelamuriri si intrebari, dar si pentru impresii legate de conferinta, nu ezitati sa ma contactati pe mail la ionutalexandru.cristea@gmail.com. As dori sa ii rog pe cei care doresc sa se inscrie sa ma anunte pentru a putea contabiliza numarul de participanti din Romania.

Va multumesc.

Ionut Alexandru Cristea
TYA Ambassador

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.