Sep 7, 2008

BURSE: Master International "Relationships with Eastern Countries"

Facultatea de Stiinte Politice si Departamentul de Studii privind Dezvoltarea Economica din cadrul Universitatii Macerata din Italia organizeaza cea de-a 7-a editie a Programului de Master international "Relatii cu tarile estice", ce va incepe pe 13 ianuarie 2009. Cursul se axeaza pe relatiile institutionale, industriale si comerciale dintre tarile estice si vestice. Universitatea Macerata, una dintre cele mai vechi trei universitati din Italia, are atat traditie cat si expertiza in relatiile cu Europa de Est si Asia.

Cursul este predat in intregime in limba engleza. Ca si la editiile precedente, mai mult de jumatate dintre participanti sunt studenti straini. Gratie sponsorilor locali, un anumit numar de studenti straini va beneficia de gratuitate. In plus, Asociatia Locala a Antreprenorilor (Confindustria Marche) ofera 6 burse in valoare de 3.000 euro fiecare.

Data limita pentru inscriere este: 15 septembrie 2008

Mai multe informatii:
http://www.unimc. it/masterest/
e-mail masterest@unimc. it


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.