Sep 20, 2008

Internship-uri pentru studentii din Cluj [DL: 15 oct]

Fundatia Danis si Asociatia Studentilor de la Business (ASB) lanseaza cea de-a 5 a editie a programului Cluj Internship, program ce ofera studentilor clujeni din anii II, III (Sistemul Bologna) sau master, posibilitatea de a lucra împreuna cu profesionisti in cadrul unor companii clujene de succes. Stagiile de internship se vor desfasura intre 27 octombrie 2008 si 12 decembrie 2008, iar termenul limita pentru inscrieri, atat pentru companii, cat si pentru studenti este 15 octombrie 2008. Pentru inscriere, se acceseaza site-ul www.internshipcluj. ro.

Fundatia Danis si ASB isi propun ca prin acest program sa ofere studentilor clujeni oportunitatea de a pune in practica teoria invatata in facultate. Pana in prezent, la acest proiect au participat 350 de studenti si 40 de companii clujene de succes iar domeniile de internship pentru care au putut opta au fost din cele mai variate : marketing, PR/BTL, resurse umane, publicitate, turism, media, financiar/contabili tate, consultanta, vanzari, cercetare, tehnic (constructii/ instalatii, arhitectura, service auto, etc.).

Pentru acest stagiu de internship sunt disponibile peste 70 de locuri in companiile partenere: Accord, Amprenta, Agora Consulting, Ambient Cluj, AT Computers, Arhipro, BRD Groupe Societé Générale, BRG Work, Clujeanul, Centrul de Sanatate UBB, Club Loisir, Peugeot Cluj prin Eurial Invest, Eximtur, Forum Consult, Media Partners, NCN Cluj, Psihoselect, Reset Media, Redy, Qual Media, Siemens, Scoala Internationala Cluj, Toyota Cluj, Transilvania Constructii. Studentii vor participa la realizarea de sarcini reale în cadrul companiei în care vor efectua stagiul de internship si vor
lucra împreuna cu specialisti în domeniu, timp de minim 10 ore pe saptamâna.

Inscrierile se vor face pana pe data de 15 octombrie 2008 prin downloadarea formularului de inscriere de pe www.internshipcluj. ro si trimiterea lui la office@internshipcl uj.ro sau office@fundatiadani s.ro . Repartizarile studentilor in cadrul companiilor partenere se vor face pe baza scrisorii de motivatie si în urma unui interviu. Pentru mai multe detalii, accesati http://www.internsh ipcluj.ro/


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.