Sep 25, 2008

COMPETITIE: "O fotografie, mai multe culturi" [DL: 23 oct]

Diversitate. ..
Interculturalitate. ..
Varietate...
Pluralitate. ..
Dialog...
Conexiune...
Prietenie...

... Sau, mai bine, o imagine care sa exprime toate aceste lucruri. "O fotografie, mai multe culturi" este competitia prin care, cu ajutorul vostru, toate aceste fotografii ale diversitatii vor fi adunate la un loc, pentru a crea un tablou al dialogului intercultural.

Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa trimiteti, pana pe data de 23 octombrie, una sau doua fotografii facute de voi care reflecta aceasta tema. Suntem deschisi la orice idee, fie ea clasica sau surprinzatoare, realista sau abstracta. Fotografiile inscrise in competitie trebuie sa fie insotite si de o explicatie.

In cadrul Saptamanii Europene a Tineretului (3-9 noiembrie) se va realiza o expozitie cu fotografiile primite, iar cele mai reusite vor fi premiate, in cadru festiv si cu public tanar, dupa cum urmeaza:

Premiul I - o camera foto digitala
Premiul II - un card de memorie
Premiul III - un abonament la revista "Photo Magazine", pe un an

Fotografiile trebuie incarcate pe site-ul http://www.transfer .ro si trimise la adresa de e-mail: fotointercult@ yahoo.com, avand format .jpg, rezolutie minima 300 dpi si dimensiunea minima A5. Competitia "O fotografie, mai multe culturi” este organizata de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, prin programul european Tineret in Actiune. Regulamentul concursului poate fi accesat la adresa:
http://www.anpcdefp .ro/programe/ tineret/forum/ Regulament_ Concurs_Fotograf ie.doc


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.