Oct 13, 2008

Se cauta Talentul Anului

Premiile „Ioan Chirila” cauta si anul acesta Talentul Anului. Concursul se adreseaza tinerilor care isi doresc sa devina jurnalisti sportivi, dar stiu ca pentru aceasta nu e suficient sa numeri cornere sau sa consemnezi faulturi. Mai mult decat atat, Talentul Anului e cel care stie ca ultimele aventuri amoroase si ultimele achizitii de lux ale sportivilor nu fac obiectul de interes al jurnalistilor sportivi.

La concurs sunt invitati sa participe toti autorii non-profesionisti care cred ca au „cerneala in condei". Pentru a participa, ei trebuie sã trimita un text cu tema sportiva, intre 29 septembrie si 3 noiembrie, la premii@ioanchirila. ro. Detalii pe www.ioanchirila. ro

Invingãtorul va beneficia de un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de stiri din Romania – Hotnews, avand, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist. Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigatorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST si un reprezentant din partea Evenimentul Zilei.

Sugestii:
Lasati-va datele de contact. Semnati-va articolele si lasati si un numar de telefon. Ne va fi mai usor sa va contactam daca veti castiga.

Nu uitati ca Talentul Anului se adreseaza tinerilor amatori, care isi doresc sa lucreze intr-o redactie de sport, nu celor care fac asta deja.

Nu ne trimiteti eseuri. O pagina, maxim doua sunt suficiente pentru a ne da seama daca aveti sau nu talent. Conteaza calitatea, nu cantitatea.


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.