Mar 14, 2007

INTERNSHIP la Bundestagul German 2008

Bundestagul German ofera din nou tinerilor absolventi români, pentru anul 2008, ocazia unica de a participa în mod nemijlocit la politica în cadrul unui stagiu de practica.

Începând din anul 1990, programul „Bursa internationala în Parlament (IPS)" al Bundestagului German ofera burse absolventilor institutiilor de invatamânt superior din tarile Europei Centrale si de Est. Programul „Bursa internationala în Parlament" a Bundestagului German, ce se desfasoara în colaborare cu universitatile din Berlin, ofera tinerilor calificati, interesati de politica din tarile Europei Centrale si de Est, printre care si România, posibilitatea de a cunoaste sistemul parlamentar de guvernare din Germania. Programele încep la 1 martie 2008 si se încheie la 31 iulie 2008. Prin intermediul Universitatii Humboldt din Berlin si a administratiei Bundestagului German, bursierii IPS vor fi introdusi în activitatea parlamentara, efectuând o practica de 15 saptamâni în birourile deputatilor din parlamentul german.

Data limita pentru înscriere (la Ambasada Republicii Federale Germania din Bucuresti) este: 31 mai 2007

Informatii detaliate pe site-ul Bundestagului German:
http://www.bundesta g.de/ips sau direct aici:
http://www.bundesta g.de/jugend/ ausprog/ips/ kompakt/rumaenie n.pdf

[sursa: Ambasada Republicii Federale Germania din Bucurest]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.