Oct 5, 2007

CfE: Concursul National de Creatie Literara Poezia Tineretii

Asociatia Lumen in parteneriat cu Muzeul Literaturii Romane si Editurile Lumen, Eurostar si Cristal organizeaza cea de a VI.a editie a Concursului National de Creatie Literara Poezia Tineretii.

Concursul este deschis tinerilor scriitori intre 16-35 de ani . Concursul se va desfasura cu urmatoarele sectiuni: poezie, proza scurta, jurnal si roman /teatru.

In urma selectiei se va realiza o serie de volume colective pentru fiecare sectiune cuprinzand creatiile cele mai semnificative prezentate in concurs.

Editura Lumen va cofinanta de asemenea aparitia unor volume individuale ale premiantilor fiecarei sectiuni cu o valoare cuprinsa intre 50 si 100% din costurile editoriale. Castigatorul marelui premiu al Concursului i se va oferi sansa editarii unui volum individual finantat de Editura Lumen.

Juriul Concursului va fi alcatuit din reprezentanti ai editurilor organizatoare si ai Muzeului Literaturii Romane, precum si din membrii Uniunii Scriitorilor din Romania.

Creatiile literare se pot trimite in perioada 1 -15 octombrie, pe adresa edituralumen@ gmail.com

Anul acesta ne aflam la cea de a VI-a editie a Concursului si se desfasoara in cadrul Programului "Literatura ca educatie nonformala" cu finantare partiala din partea Autoritatii Nationale pentru Tineret prin Directia Judeteana de Tineret Iasi.

Programul mai include seminarii de poetica postmoderna si un Salon al Presei Scolare.

In cadrul editiilor anterioare ale Concursului Poezia Tineretii au fost publicate 8 volume colective cuprinzand lucrarile autorilor premiati si 5 volume individuale.

Pentru informatii suplimentare puteti vizita siteul Editurii: www.edituralumen. com sau puteti adresa intrebari pe adresa edituralumen@ gmail.com

Editura Lumen dispune de o retea de distributie proprie sau contractuala in librarii din judetul Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta, Dolj, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Galati, municipiul Bucuresti, precum si principalele librarii virtuale din tara.

Editura Lumen dispune de libraria virtuala proprie www.librariavirtual a.com

Presedinte Asociatia Lumen
Antonio Sandu

[sursa romania_eu_list]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.