Dec 21, 2007

Concurs de fotografie Impreuna in diversitate [DL: 30 mai]

Concurs de fotografie Impreuna in diversitate: Culturile de pe strada mea In timp ce Uniunea se dezvolta in diversitatea sa, tu esti invitat sa prinzi in imagine viziunea ta despre dialogul intercultural si sa o faci cunoscuta intregii lumi intrand in acest concurs. Toti rezidentii europeni, indiferent de varsta sau origine, sunt invitati sa participe. Este atat de usor! Nu trebuie decat sa-ti iei aparatul foto si sa iesi pe usa afara. Fiecare participant poate intra in concurs cu cel mult trei fotografii. Fiecare fotografie trebuie sa aiba un titlu si poate cuprinde si o descriere de maximum 150 de cuvinte.

Oricine viziteaza site-ul concursului va avea ocazia sa voteze fotografia care reflecta cel mai bine ideea dialogului intercultural. Cele mai bune fotografii vor fi folosite pentru promovarea dialogului intercultural. Toti castigatorii vor primi premii si vor fi invitati sa participe la ceremonia oficiala de decernare a premiilor, care va avea loc in luna septembrie 2008.

Data limita pentru trimiterea pozelor este: 30 mai 2008

Toate detaliile (regulament, lucrari, premii) legate de acest concurs sunt disponibile la: http://www.intercul turaldialogue200 8.eu/510. 0.html?&redirect _url=my-startpag e-eyid.html

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.