Dec 14, 2007

BURSE: Academia Babel pentru jurnalisti - Berlin [DL: 17 dec]

Tinerii jurnalisti cu varste intre 18 si 30 de ani, care scriu deja pentru cafebabel.com sau sunt interesati sa o faca in viitor, sunt invitati sa se inscrie in concursul Café Babel 'Something new for the East - Impulses for Europe?'.

Participantii trebuie sa scrie un articol de maximum 4000 de caractere despre impulsuri interesante date de noile state membre UE din Europa de est, in special Bulgaria si Romania, statelor mai 'vechi' sau despre progresele remarcabile inregistrate in aceste tari. Articolele trebuie sa fie scrise in engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, poloneza sau catalana. Articolele care nu sunt scrise in engleza sau germana trebuie sa cuprinda si o traducere intr-una din aceste limbi.

Castigatorii vor fi invitati sa participe la Academia Babel pentru Jurnalisti din Berlin, in perioada 17-20 ianuarie 2008.

Cafébabel.com Berlin va suporta 80% din cheltuielile de transport, dar nu mai mult de 150 Euro.

Data limita pentru trimiterea articolelor este: 17 decembrie 2007

Pentru inscriere trimite un e-mail la akademie@cafebabel. de cu numele, orasul si tara de unde vii si daca esti sau nu activ in Café Babel ca traducator sau autor.

Informatii suplimentare:
http://cafebabel. com/upload/ babel_academy_ 2008.pdf

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.