Feb 19, 2008

Concursul 'Reporter European' - editia 2008

Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania isi propun, prin intermediul acestui concurs, sa incurajeze jurnalistii, in special cei din presa locala, sa contribuie la o mai larga dezbatere si analiza a temelor legate de integrarea europeana a Romaniei.

Materialele trebuie sa aiba ca tema subiecte strict legate de procesul de integrare in Uniunea Europeana. Nu vor fi luate in considerare materiale care trateaza teme generale din domeniul social, politic sau economic.

La concurs sunt invitati sa participe jurnalistii din presa scrisa, radio, televiziune si presa electronica, cu materiale publicate/difuzate in perioada 1 ianuarie – 25 noiembrie 2008. Acelasi material nu poate fi depus decat o singura data.

Castigatorii selectati (maximum 12 jurnalisti) vor efectua o vizita la Strasbourg, in luna decembrie 2008, unde vor avea intalniri si oportunitati de interviuri cu membri ai Parlamentului European si cu oficiali ai Comisiei Europene.

Informatii detaliate:
http://www.europarl .europa.eu/ bucuresti/ 2525/uploads/ Reporter_ European_ 2008.doc

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.