Feb 1, 2008

Master in politici publice si finante, lansat de CERISS Romania

Un program de master pentru absolventii de studii superioare care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul financiar sau al politicilor publice a fost lansat de Centrul European de Relatii Internationale si Studii Strategice (CERISS) si Centrul de Politica Publica Internationala si Administratie (CIPPA) din Belgia.

Programul, care ofera cate 25 de locuri pentru cele doua module, de politici administrative sau de banking, se desfasoara pe o perioada de opt luni, prima serie urmand sa inceapa in februarie. Structura cuprinde un modul de baza obligatoriu pentru toti cursantii, urmat de un modul de specializare in politici administrative sau in banking. Studentii vor beneficia de materiale didactice si documentare pentru fiecare disciplina, in limbile engleza si romana.

Programul cuprinde si o sesiune de practica la Parlamentul European, respectiv, Comisia Europeana. Diploma de absolvire va fi oferita de CIPPA Belgia si University of Limerick Irlanda.

Perioada de inscrieri pentru prima serie a programului se incheie in luna februarie.

Pentru inscriere sunt necesare diploma de licenta, foaia matricola, certificatul de nastere, certificarea cunostintelor de limba engleza, o recomandare scrisa si doua fotografii tip buletin.

Informatii suplimentare:
http://www.administ ratie.ro/ articolenou. php?articol_ id=17168

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.