Apr 16, 2008

MBA in 10 zile - Brasov - editia a II -a

Stimata doamna / Stimate domn

Oricine si-a dorit vreodata sa frecventeze una dintre marile scoli de MBA are acum o alternativa: cursul „MBA in 10 zile" la finalul caruia cursantii vor obtine o diploma de participare eliberata de Euroaptitudini - WIFI Romania, partenerul din Romania al WIFI International, departamentul de training al Camerei de Comert din Austria.

Cursul se adreseaza oamenilor grabiti ai zilelor noastre, celor care vor sa invete conceptele si limbajul MBA pentru a aborda cu incredere situatiile reale de afaceri!

Trainingul sumarizeaza in 10 zile toate domeniile cheie care sunt acoperite pe parcursul unui MBA de 2 ani organizat in cadrul universitatilor de prestigiu din lume. Este o modalitate rapida si usor de inteles, de expunere a tipului de gandire si terminologiei aferente unui MBA.

Sunt prezentate domenii ca marketingul, contabilitatea, finantele si economia, dar si domenii mai putin familiare cum ar fi strategia, comportamentul organizational si etica in afaceri.

Cursul va ajuta in nenumarate situatii, nu numai la slujba, cat si in viata personala. Cu profesionalism si inteligenta, trainerii va vor prezenta situatii reale din afaceri. Modul de expunere este de-a dreptul pasionant si foarte usor accesibil. Este un curs bogat in informatii si interactiv.

Pe parcursul celor "10 zile de MBA", cursantul dobandeste si exerseaza o serie de abilitati practice, intre care:

· Sa citeasca si sa inteleaga rapoartele financiare
· Sa dezvolte un plan de marketing complet si eficient
· Sa formuleze strategii pentru o corporatie
· Sa calculeze rata interna a rentabilitatii
· Sa foloseasca tehnicile cantitative pentru evaluarea unor proiecte

Participantii isi vor imbunatati abilitatile si cunostintele in domeniul afacerilor cu o minima investitie de timp si bani. Vor invata conceptele si limbajul MBA pentru a aborda cu incredere situatiile reale din lumea afacerilor!

Urmatoarea serie de cursuri MBA in Brasov va incepe in data de 17 mai 2008

Program: 2 zile/ saptamana - vineri, 14.00 – 21.00 si sambata, 9.00 – 17.00.

Documente necesare

· Copie buletin/ carte de identitate

· CV limba romana sau engleza

Modalitati de inscriere:

1. Formularul de inscriere se completeaza si se transmite pe mail / fax catre Euroaptitudini - WIFI Romania. Plata se face in banca, in contul indicat in formularul de inscriere.

sau

2. Se stabileste o intalnire cu reprezentatul zonal EUROaptitudini – WIFI Romania in Brasov ( Diaconu Florin ) pentru inscriere pe baza formularului si achitarea avansului pe baza facturii proforme.

Cu respect,
Florin Diaconu
Reprezentant zonal

Mobil: 0751.052.302
Mail: florin.diaconu@ euroaptitudini. ro
Telefon / Fax: 0251. 41 88 21
Site: www.wifiromania. ro / www.euroaptitudini. ro

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.