Apr 16, 2008

Simulare O.N.U. University of Bucharest Model UN

Avem deosebita placere de va invita la cea de-a doua editie a conferintei "University of Bucharest Model United Nations 2008" (UBMUN 2008), care va
avea loc in perioada 18-20 aprilie la Facultatea de Drept si de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti. Sunt invitati sa participe toti studentii, masteranzii sau proaspat absolventii interesati de o experienta de negociere, dezbatere si cunoastere mai aprofundata a mecanismelor ONU.

Noutatea de anul acesta o constituie faptul ca o parte din staff-ul conferintei a fost selectat printr-un riguros process de selectie. Moderatorii dezbaterilor dupa regulile ONU care au aplicat pana la 24 februarie 2008 ,au acum sansa unica de a conduce un comitet de pana la 100 de oameni.

Deasemenea, poti aplica pentru pozitia de delegat (reprezentant al unui stat membru ONU), pana la 17 aprilie 2008 ora 15.00.

Poti aplica ca delegat pana la 17 aprilie 2008 sau recomanda evenimentul persoanelor care dau dovada de anumite calitati necesare in diplomatie si care doresc sa se afirme in cadrul unui important eveniment pe plan national si regional.

Limba oficiala va fi engleza. Tinuta va si una formala-casual. Toti participantii vor primi un atestat de participare, pe langa care pot castiga si diploma pentru cea mai buna delegatie. Nu exista taxa de participare.

Dintre castigatori, si nu numai, vor fi selectate persoane pentru a reprezenta Romania la evenimente similare din strainate, persoane ce vor primi sustinere in viitor din partea Grupului de Initiativa pentru Promovarea Imaginii Romanie.

Pentru mai multe informatii vizitati siteul nostu www.ubmun.fspub. ro sau scrieti la ubmun@fspub. ro

Blue Network

Blue Network este un multiplicator de informatie gestionat de One Hundred Students Communications.
In prezent Blue Network gestioneaza fluxul de informatie a peste 500 grupuri de discutii si forumuri active din Romania.
Daca aveti intrebari legate de Blue Network, doriti sa inscrieti un grup/forum in Blue Network sau doriti sa diseminati o informatie prin Network 9 scrieti la adresa: blue.network9@ gmail.com Network9 · The Blue Network http://tech. groups.yahoo. com/group/ network9/

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.