Mar 3, 2007

ToT:"Educatia pentru Drepturile Omului", 10-11 Martie 2007, Petrosani

Invitatie Cursul de Formare
"Educatia pentru Drepturile Omului"
10-11 Martie 2007

Fundatia Life in parteneriat cu Asociatia pentru Consolidarea Societatii Civile in Valea Jiului si Fundatia Noi Orizonturi va invita sa va inscrieti la cursul "Educatia pentru Drepturile Omului" care va avea loc in Petrosani, in cladirea Bibliotecii Universitatii din Petrosani.

Obiectivele cursului de formare

La finalul cursului participantii vor putea sa:

- faca diferenta dintre Educatie despre si pentru Drepturile Omului
- utilizeze drepturile fundamentale si Constitutia Romaniei
- distinga componentele esentiale ale EDO
- sa aplice metodele EDO
- propuna metode noi de lucru in EDO

De ce este unic acest curs
1. Un inalt nivel de interactivitate - 60 % din timpul cursului de formare este dedicat fazei de practica ce este realizata de catre participanti si care este urmata de catre feedback din partea participantilor si a formatorilor
2. Practicalitate in timpul cursului de formare - veti invata si testa instrumente de lucru si abordari corelate cu realitatea si cu nevoile dumneavoastra
3. Invatarea accelerata este principala metodologie aplicata in implementarea acestui curs de formare. Este bazata pe ultimele cercetari asupra functionarii creierului si asupra invatarii.
4. Metodologia urmareste crearea unui climat deschis si flexibil, implica total participantul, implica toate stilurile de invatare, energizeaza si umanizeaza procesul de invatare, determina un proces de invatare plin de satisfactie si este angajat in obtinerea de rezultate, rezultate , rezultate
5. Trainerii care sustin cursul sunt certificati in Formare de Formatori privind Educatia pentru Drepturile Omului
6. Participantilor li se vor acorda certificate de participare pe care va fi mentionata campania "All Diferent, All Equal" sustinuta de Consiliul Europei.

Conditii de aplicare
Persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani, provenind din institutii de invatamant (cadre didactice), organizatii non-guvernamentale si administratie publica interna (Politie), angajate sa participe la intreg cursul de formare, avand experienta in dezvoltarea de activitati educative pentru tineri.

Conditii financiare
Materialele educative sunt acoperite de catre organizatori.
Taxa de participare este de 10 RON si se achita in prima zi a cursului.

Procedura de aplicare in vederea participarii la acest curs de formare: toti cei interesati trebuie sa aplice completand urmatorele documente:
1. CV -ul personal incluzand cursurile de formare la care ati participat.

Aplicatia trebuie sa ajunga la organizatori nu mai tarziu de 4 martie 2007 prin e-mail la adresa acscvj@yahoo. com. Persoana de contact: Maris Andreea, tel: 0726 242 043.

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.