Mar 11, 2009

Concurs foto "Unitate in Diversitate" [DL: 15 apr]

Participa la un proiect international si castiga 100 de euro!

Diferente etnice, nationale, religioase, sexuale, sociale, economice, culturale, geografice. Diferente de gust, de stil, de viziune, de temperament. Ce-i de facut cu diferentele? Unii le detesta si le resping, altii le ignora, putini le accepta, iar si mai putini le unesc si le integreaza.

Ne-am gandit ca atunci cand surprinzi diferentele si poti intui un liant care le aduce laolalta intr-un tot unitar, sa nu treci mai departe, ci sa te opresti pentru o clipa si sa surprinzi scena cu aparatul tau de fotografiat. Ne dorim sa promovam viziunile tinerilor in ceea ce priveste diversitatea, intr-un mod creativ, original.

"Unitate in diversitate" nu este doar motto-ul UE, ci ar trebui sa fie un principiu inteles si aplicat de fiecare dintre noi in viata de zi cu zi! Prin acest concurs foto, Asociatia pentru Integrare Europeana Quiz, organizatie non-guvernamentala de tineret, te invita sa celebram impreuna diversitatea !

Concursul va fi jurizat de persoane cu experienta in fotografie si design, initiatori ai proiectului "Camera Obscura", revista online de fotografie. Cea mai interesanta poza va fi premiata cu 100 euro; in plus, multor participanti li se vor expune fotografiile in cadrul unei expozitii foto in Izmit, Turcia (mai 2009).

Acest concurs face parte din proiectul international "Networking Europe", co-finantat de Uniunea Europeana si implementat de patru organizatii din Romania, Turcia, Spania si Italia. Initiativa urmareste in principal promovarea Uniunii Europene in randul tinerilor turci, dar si crearea unor legaturi durabile si productive intre sectoarele non-guvernamentale din tarile membre si non-membre UE.

Detalii despre concurs la pagina 105 din numarul curent al revistei Camera Obscura: www.cameraobscura. ro

Detalii despre proiect pe: www.networking- eu.com & www.aie-quiz. ro

WHAT'S NEXT?

Pentru a participa, trimite pozele tale pana pe 15 aprilie 2009 la: office@cameraobscur a.ro. Daca poti ajuta prin promovarea concursului pe blogul/website- ul tau (sau orice alta metoda prin care concursul ar castiga in vizibilitate) , ne-am bucura mult!

Rimona Afana
Presedinte AIE-Quiz

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.