Jan 18, 2010

BURSE: Programul de burse Tinere Talente [DL: 15 feb]

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei lanseaza a treia editie a programului de burse "Tinere Talente".

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei invita tineri muzicieni si artisti plastici la o noua selectie in cadrul programului de burse Tinere Talente.

"Tinere talente" sustine si promoveaza tineri artisti din familii cu venituri mici, ce nu isi pot dezvolta potentialul din cauza lipsurilor materiale.

In 2010, 10 muzicieni si 10 artisti plastici cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani:
- vor primi burse de studiu de pana la 2000 Euro/an care sa acopere costurile necesare dezvoltarii potentialului artistic (materiale si instrumente, taxa pentru participarea la cursuri, concursuri etc.
- vor participa la o tabara de creatie unde vor pregati un proiect artistic/ spectacol interdisciplinar pe o tema data. Spectacolul va fi pus in scena la finalul proiectului in cadrul unui eveniment organizat de fundatie.
- vor fi sustinuti si promovati de fundatie: prin intermediul evenimentelor, prin facilitarea interactiunii si colaborarii cu artisti de renume si personalitati recunoscute in domeniul artistic ales.

Sunt invitati sa se inscrie copii si tineri, cu varsta intre 14 si 24 de ani, care studiaza in Bucuresti la liceele, universitatile si scolile de muzica si arte plastice si care provin din familii cu posibilitati materiale reduse.-

Data limita pentru inscriere este: 15 februarie 2010

Informatii detaliate gasiti in documentul atasat si pe site-ul Fundatiei:
http://www.fpmr.ro/tineretalente

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner